Arbetskväll Onsdagen den 1 mars klockan 17.30 och Funktionärer till Seriefält 1 Lördagen den 4 mars

Vi blev hela 18 personer som samlades för att bygga banorna till Lördagens tävling. Fantastikst roligt att vi blev så många, lite svårt att hinna med att  fördela arbetsuppgifter på ett effektívt sätt. Tack alla som ställde upp.

Vi ses på lördag klockan 4 mars klockan 07.30 för att sätta ut banan och ta emot ett rekordstort deltagande skyttar. Se dina poång i Funktionärsligan 2023 här
//Styrelsen

Onsdag kväll klockan 17.30 samlas vi för att bygga färdigt banan inför den första Serietävlingen, den 4 mars, av tre deltävlingar. Vi går igenom banan och går igenom uppgifter för funktionärer inför tävlingen. Som funktionär får du en god inblick och kunskap hur en fältskyttetävling går till.
Du som inte anmält dig till tävlingen gör det och få en bra start på skyttesäsongen.
Det gäller även dig som är nybörjare och känner dig trygg nog att gå ett varv med C-vapen. Vi ser till att du får låna ett vapen och gå med någon erfaren KrPK-skytt.
Om vi inte blir klara gör vi de sista förberedelserna fredagen den 3 mars 17.00.

Ta med skruvdragare, häftpistol, mm. och ett glatt humör.

Givetvis får alla som hjälper till vid förberedelserna och som funktionär vid tävlingen poäng i Funktionärslotteriet 2023 där varje poäng omvandlas till en lott.
I lotteriet lottas fina priser ut från våra sponsorer och från Klubben,
Tävlingsdagen samlas vi 07.30 för att förbereda banan.
Vi ses i klubbhuset.
Hälsningar
Styrelsen