Mörker Fältträning Onsdagen den 10 november klockan 18.00

Tredje chansen att träna Mörkerfält Fin eller Grov onsdagen den 11 november klockan 18.00. Alla medlemmar är välkomna att prova på inför Luciamörkret den 13 december.

Den 4 november blev vi sju skyttar som gjorde fina resultat trots att banan var lite svårare satt. Se under resultat ”För Medlemmar”.

Andra chansen att träna Mörkerfält på hemmabanan. Du kan skjuta Fin- eller Grovklass den här gången,
Träningstävlingen startar efter en kort säkerhetsgenomgång i klubbstugan. Vi skjuter fyra stationer och går två varv i tremanna patruller.  Målen kommer att ha varierande belysning. Under själva skjuttillfället får ingen egen belysning användas. Under förberedelse och markering får fick-  pannlampa eller ficklampan i telefonen användas., Bäst är rött ljus som inte förstör  mörkerseendet.
Mörkerfältträningen är den första av två som är inplanerad. Det andra tillfället kommer redan torsdagen den 4 november klockan 18.00. Träningstillfällena är bra förberedelser för Arvikas fälttävlan Jössedubbeln den 13 november som som består av en tävling i dagsljus och en mörkertävling samt en kombination av de båda.
Men tränings tillfällena  är också en bra förberedelse för vår interna mörkerfälttävling LUCIAMÖRKRET den 13 december där tävlar vi om fina priser och ett vandringspris. Efteråt firar vi Lucia med kaffe, glögg, lussebullar och pepparkakor.
Nybörjare bör delta i någon av träningstillfällena för att kunna dela i LUCIAMÖRKRET.
Vi ses för en aha upplevelse.
//Styrelsen

Fem skyttar ställde upp i kvällens Mörkerfält med mycket fina resultat. Bäst var Kay som var ensam att skjuta fullt med 48 träff av 48 möjliga.
Nästa torsdag den 4 november klockan 18.00 skjuter vi nästa Mörkerfält.
Alla är välkomna, lånevapen kommer att finnas. Så kom du också och prova på.
Se hela resultatet under ”För Medlemmar” ”Interna tävlingar” Resultat Fältskjutning”.