Missat medlemsavgiften för 2018?

Hej, på er kära medlemmar.

Vår fantastiske kassör har nu påbörjat arbetet med att stämma av vilka som har betalat medlemsavgiften för 2018. Alltså det som skulle ha varit inbetalt redan för ett halvår sedan.
Det visar sig att det är ett antal personer som dessvärre har missat att göra inbetalningen, och därför skickar vi här denna uppmaning.

Vänligen kontrollera på era konton att årsavgiften har blivit inbetald. Om det skulle vara så att betalningen av någon anledning inte gick igenom som den skulle i våras, så vore det toppen om ni omgående kunde betala in den enligt de tidigare rutinerna. Alltså direkt in på klubbens bankgiro, och märk betalningen med ert namn och medlemsavgift 2018.
(OBS. fakturor kommer bara att skickas för kommande års medlemsavgifter, inte år 2018)

Hjälps vi alla åt med att kontrollera och åtgärda detta, så sparar vi lite jobb för kassören. Han kommer inom några veckor att sammanställa en lista på alla som inte betalt medlemsavgiften för 2018, och föredra detta för styrelsen. Då är det bra om den är så kort som möjligt, så att vi inte får en massa extrajobb med att ”driva in” avgifter från de som har missat.

Medlemsavgiften för 2018 var (observera att 2019 är 50kr högre för seniorer):
Senior 850 kr.
Junior 200 kr.
Familjemedlemskap 1000 kr.
Passiva medlemmar 350 kr.

Medlemsavgiften betalas in på bankgiro 440-1535
Märk inbetalningen med namn och ”medlemsavgift 2018”

MVH
Styrelsen