Wanted! Funktionärer till Höstsmällen!

Kristinehamns Pistolklubb planerar att arrangera Höstsmällen i Magnumfält söndag den 26 september. Men för att detta ska bli möjligt, måste vi ha god uppslutning av funktionärer. Därför uppmanar vi alla medlemmar i Kristinehamn att anmäla sig som funktionär. Meddela styrelsen via e-post till styrelsen@krpk.se.

Tävlingen kommer att pågå hela söndagen, men man måste inte delta hela dagen utan det går jättebra att anmäla sig som funktionär för del av dag. Meddela gärna om du har någon funktionärsuppgift som du helst vill jobba med.
Exempel på funktionärsuppgifter: Skjutledare, patrullansvarig, sekretariatassistent, kökspersonal, mm.

En funktionärsträff är planerad till onsdagen den 22 september, då en slutlig planering inför söndagen görs.

Varmt välkommen att anmäla dig! 🙂

/hälsningar
Styrelsen