Ett Gott Nytt År 2023

Jag vill passa på och tacka alla Medlemmar, Styrelsen, Sponsorer och Skyttevänner för det gångna året. Många fina resultat har presterats av våra skyttar på  Externa-  Hemortens- Interna- och Cup-tävlingar samt träningar.
Ett stort arbete ar utförts av många medlemmar för att hålla vår bana i ett gott skick men också att förbättra banorna inför den stundande besiktningen av våra tre banor, 25 m, 50 m och 80 m banorna. Klubben fyller dessutom 70 År 2023 och det måste vi givetvis fira. Så även 2023 kommer det att ges goda möjligheter för alla medlemmar att bidra till klubbens utveckling.  Tillsammans är vi starka.
Med våra Sponsorers hjälp kommer via att hålla Fuktionärslotteriet  där poängen i Funktionärsligan omvandlas  till lotter och fina priser lottas ut.
Årsmötet och Fuktionärslotteriet är planerats att hållas lördagen den 26 februari 2023 så reservera den dagen redan nu.
Tyvärr är inte Pandemin över utan vi får kämpa vidare och följa de restriktioner som gäller eller som kan komma. Ta de vaccin som erbjuds och var försiktiga så kan vi med tillförsikt se fram mot Skytte-Året 2023.

ETT GOTT NYTT och framgångsrikt ÅR önskar jag Er Alla

Lars Werner
Ordförande