Funktionärer på tävlingen Seriefält 2 den 18 mars

Åter ett nytt funktionärsrekord
Vi blev 22 funktionärer som ställde upp  på tävlingsdagen i Seriefält 2. Tack vare Er Alla blev det en lyckad tävling som flöt fint. Både Nybörjare och erfarna skyttar presterade fina resultat. Hela sex nybörjare ställde upp i C-klassen, Av de erfarna skyttarna van Cristoffer A-klassen och Kay knep tredjeplatsen i R-klassen.
Stort Grattis till Er Alla som ställde upp i tävlingen.
Innom kort komer Funktionärsligan att uppdateras med de funktionärer som ställde upp i onsdags den 15 mars.
//Styrelsen

Nu förbereder vi Seriefält 2
Vi samlas på onsdag den 15 mars klockan 17.30 för att bygga färdigt banan för Serifält 2. Vi blev tre styvken skyttar den 8 mars som lade ut och delvis byggde banan så jag hoppas att vi ska bli klara med banan redan efter onsdagen, så att fredagens arbetskväll kan ställas in. Se Tävlingskalendern.
Funktionärer tävlingsdagen den 18 mars
Trots att vi blev 21 funktionärer på Seriefält 1 blev det ont om funktionärer efter lunch så kan du inte komma hela dagen eller på förmidddagen kom då efter några timma på eftermiddagen.
Några av våra nybörjare var modiga och provade på fältskytte inte helt utan framgång. I den här tävlingen tävlar alla mot alla Riksmästar klass mot Nybörjare. Därför ska jag försöka ordna en liten överaskning till de tre bästa nybörjarna i samandraget från  krPK som ställt upp i tävlingen och vara funktionär. Så anmäl dig du också till Serie 2 och 3. Då de två bästa räknas är det inte kört även om du inte var med på Serie 1.

Hälsning från Italienska Alperna
Lasse W

Tack alla som ställde upp i dag och gjorde tävlinge lyckad. Saknar du dig själv eller någon annan som var med och som saknas i Funktionärsligan, tveka inta att höra av dig till mig. Trots att vi blev 21 personer som ställde upp fick några skjutledare ett mycket tung eftermiddag. Till nästa tävling hoppas jag på ett ännu bättre deltagande.
På onsdag Bygger vi banorna för Seriefält 2 och planerar för bana 3. allt föra att hinna få hem kompetteringar av målmaterial i tid.
Vi samlas den 8 mars klockan 17.30 eller så snart som möjligt därefter vid klubbstugan.
Vi bör ocksä bygga en ny undre bom för platserna 16 till 20 då den är sönderskjuten, material kommer att finnas på plats redan klockan 12.00.
Ta med skruvdragar och lämliga verktyg.
//Styrelsen/Lasse 0705448060