Nybörjarskytte + Pistolskyttekort

Välkommen till nybörjarskyttet.

Nu drar vi igång den här säsongens nybörjarskytte.
Är du intresserad av att veta mer om pistolskytte, och vill bli medlem i en klubb, så är detta ett gyllene tillfälle för dig.

Tisdagen 23/4 kl 18.00 så startar vi upp nybörjarskytte för nya intresserade blivande skyttar. Vi kommer därefter att ha nybörjarskytte varje tisdag fram till och med 4.e juni, då vi avslutar med prov för pistolskyttekortet.
Vi kommer även under den perioden erbjuda ytterligare träningstillfällen, för att ni ska få träna skjutning så mycket som möjligt.

För att få gå pistolskyttekursen så måste du vara medlem i klubben. Medlemskap kan ansökas i samband med att du anmäler intresse för att gå kursen, om du inte redan sedan tidigare blivit antagen som medlem.
Tänk på att skicka in medlemsansökan i god tid, så att vi hinner behandla den i styrelsen.

Pris: 2500kr för hela utbildningen+medlemskap.
I avgiften ingår utbildning i Pistolskyttekort, provkostnader, lån av vapen, all ammunition vid utbildningstillfällena och innevarande års medlemskap.
(om du redan betalat medlemsavgiften och är medlem i kubben sedan tidigare, så betalar du enbart 1600kr för utbildningen.)

Betalning ska göras till innan utbildningen startar.

Vi kommer under tillfällena att berätta lite om klubben, gå igenom en del säkerhetsföreskrifter som ni behöver veta, lite grundläggande utbildning i vapnen och hur man skjuter, samt självklart en del riktig skjutning.

Du skulle behöva ett par hörselskydd. Vi har ett fåtal hörselskydd till utlåning, men det är bättre om du kan ha med egna. Vapen lånar du av klubben, och ammunition köps av klubben.

Läs mer om nybörjarskyttet här.

Du kan läsa mer här om hur man blir medlem

Du kan hitta vårt skjutprogram för 2019 här.