Nu börjar nybörjarskyttet

Tisdagen 21/4 kl 18.00 så startar vi upp nybörjarskytte för nya intresserade blivande skyttar. Vi kommer därefter att ha nybörjarskytte varje tisdag fram till och med 2.a juni, då vi avslutar med prov för pistolskyttekortet.
Vi kommer även under den perioden erbjuda ytterligare träningstillfällen, för att ni ska få träna pistolskytte så mycket som möjligt.

För att få gå pistolskyttekursen så måste du vara medlem i klubben. Medlemskap kan ansökas i samband med att du anmäler intresse för att gå kursen, om du inte redan sedan tidigare blivit antagen som medlem.
Tänk på att skicka in medlemsansökan i god tid, så att vi hinner behandla den i styrelsen.

Pris: 2500kr för hela utbildningen+medlemskap.
I avgiften ingår utbildning i Pistolskyttekort, provkostnader, lån av vapen, all ammunition vid utbildningstillfällena och innevarande års medlemskap.
(om du redan betalat medlemsavgiften och är medlem i kubben sedan tidigare, så betalar du enbart 1600kr för utbildningen.)

Vi kommer under tillfällena att berätta lite om klubben, gå igenom säkerhetsföreskrifter som ni behöver veta, lite grundläggande utbildning i vapnen och hur man skjuter, samt självklart en del riktig skjutning.

Du skulle behöva ett par hörselskydd.  Vapen lånar du av klubben, och ammunition köps av klubben.

Läs mer om nybörjarskyttet här.

Du kan läsa mer här om hur man blir medlem

Du kan hitta vårt skjutprogram för 2020 här.

På grund av pågående Coronapandemi och de restriktioner som föreligger måste du alltid kontrollera med KrPKs Tävlingskalender som gäller före skjutprogramet.
//Styrelsen